page contents

BARBEE YouTube trendingbe tért vissza

Avatar Kádas István | 2019-05-02
Barbee első albuma 2009. június 4-én jelent meg Popsztár címmel, melynek borítóját a pop-os SP fotózta.

Bemutatkozó videoklipje még 2008-ban az Ébressz fel című dalból készült. A dal zenei producere Rakonczai Viktor, a szöveget pedig Major Eszter írta. A dalhoz készült klipet Indián rendezte, aki többek között a Hooligans klipjeit is készíti. A videó igen népszerű lett a VIVA TV-n, a csatorna hivatalos slágerlistáján elérte az első helyet.

Barbee második videoklipje novemberben jelent meg és a téli hangulatú Hógömb című dalból készült. A dalhoz készült videoklip kedvéért Barbee korcsolyázni is megtanult. Annak ellenére, hogy a videoklip téli hangulatú, még a téli időszak végén is játszották a zenecsatornák, sőt a VIVA Chart-on is elérte a 10. helyet.

2009. január 14-én jelent meg Barbee első internetes klipje, az Ámor nyila. A dalhoz készült videó kizárólag az internetre készült, de a nagy érdeklődésnek köszönhetően a VIVA TV is elkezdte játszani.

2009. április 30-án jelent meg az album negyedik videoklipje, mely a Szívtörő című dalból készült. A klip érdekessége, hogy amíg az eredeti verzió 14. lett a VIVA Charton addig a Late 90’s mix verzió elérte a 4. helyet.

2009 októberében pedig megjelent az album címadó dalához készült ötödik videoklip, a Popsztár. A klip egyperces monológgal kezdődik és a forgatás a turai Schossberger-kastélyban történt, ahol Barbee első klipjét is forgatták, az Ébressz fel-t.

2010. április 9-én jelent meg Barbee 6. videoklipje, a Kapj el, amely a második albumának beharangozó dala.

Barbee 2010. június 17-én nyerte meg a Legjobb Női Előadónak járó díjat a Viva Cometen.

A tinicsillag bekerült a STÁB3-ba, amelyben 6 fiatal vett rész: Barbee, Szandy, Ben, Fluor, Nick és Leo.

A Sztárportréban történt interjúban[1] elmondta, hogy a sikerek után egyszer csak szünetet kért, hazaköltözött szülővárosába, majd polgári életet kezdett élni, civil munkát vállalt. Saját bevallása szerint „kicsit besokalltam a zenei szakmától. Több volt a celebeskedés, és kevesebb a zenei produktum… Másrészt, nekem nagyon fontos, hogy tudjuk azt, hogy honnan jövünk… Azt gondolom, hogy a zenében is sok olyan ember van, aki ezt elfelejtette.”

A Barbee produkció viszont 2017-ben újra színre lép, az ígéretek szerint jönnek az új anyagok, lesznek új dalok, külsőleg és zeneileg is megújulás várható. „Nagyon jó dolgok várnak most megvalósításra, és ha lesz a világon legalább egy ember, aki szívesen meghallgatja, már megérte csinálni.”

☑️ Facebook: https://www.facebook.com/SMTrendTalk/
📷Instagram: https://www.instagram.com/smtrendtalk/
✈️Vendég: https://www.instagram.com/barbeemusic/

source

Spread the love


Written by Kádas István


  • S&M Trend Talk | © 2017-2018. Minden jog fenntartva.
  • Blog
EnglishHungary